Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Mobil.Partykemence

335 000 Ft
Jánossomorja Erdősor ut.15
3 éve, 5 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2534905
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
RÉGI IDŐK ÍZEIT FELELEVENITŐ FATÜZELÉSŰ VÁSÁRI KEMENCE. Guruló állvánnyal is rendelhető:Vásározóknak és magánszemélyeknek is egyaránt alkalmas. A külső rész 10 cm vastag szigeteléssel van ellátva, ezért a hő a kemence belsejében, sütőterében marad. Kívül egy hő és vízálló dörzsölt szint kapott a kemence,ugyhogy ha csöpög az eső akkor sincs gond. - Nem igényel nagy szakmai tudást a felfűtése és sokkal rövidebb időt vesz igénybe. - Minimális tüzelőnyagra van szükség kb 1óra alatt 200-250fokosra fel lehet fűteni(nagy előny vásározóknak),és már kezdődhet is a sütés.A hőfokot óráról tudjuk leolvasni, így folyamatos sütést-főzést tudunk elérni. A tűztér külön van a sütőtértől, így sütés közben is tehetünk a tűzre, ha a hőfok visszaesett. Nagy sütőtere lehetővé teszi, hogy egyszerre több étel is készüljön benne. A kémény, pillangó szeleppel ellátott, így lezárható, a huzat és az áramlás szabályozható, samott téglák vannak a tűztér felett ami nagyon jó hőtartó, sütés közben is folyamatosan lehet a külön ajtajú tűztérben fűteni, így nem esik össze a tészta,és a kemence soha nem hül ki. A kemence alkalmas langalló,húsok, kenyér és bármilyen étel sütésére,főzésére.  Kb 310kg,4 ember tudja emelni de ha guritani kell akkor elég egy is,utánfutóval szállitható. Elkészítési idő,ha éppen nincs raktáron kb 3hét,50km-en belül a kiszállitás ingyenes,messzebbre jutányos áron megoldható. Az ár csak a kemencét tartalmazza,pillangószeleppel,kéménnyel és gy db kemencehőmérővel.A kiegészítőkről érdeklődjön telefonon vagy email-ben.
www.partykemence.hu

Kapcsolat a hirdetővel
  • Lenorics Balázs

  • 0630306-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Jánossomorja

Erdősor ut.15


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Kerámia asztali só-bors szalvéta tartó, 2 db IKEA csésze
    Jánossomorja
    Anyag: kerámia Szalvétatartó mérete: 10x8 cm Só-bors tartó: 8x5 cm IKEA csészék ELADVA! Ár: 2000 Ft Átvehető Jánossomorján. Előreutalást követően gondosan csomagolva postázom is. MPL csomagautomatába + 1295 Ft MPL Postán átvehetőként + 2060 Ft MPL há...
    • Egyéb eladó - Jánossomorja
    3 hónapja, 2 hete
    2 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Lenorics Balázs

  • 0630306-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánossomorja

Erdősor ut.15